Om “INTO MY MIND”

“Vis mig dine kunstnere, og jeg skal vise dig, hvem du er.” Med den lille omskrivning er INTO MY MIND naturligvis et kig ind i mit sind, da det er mig, der vælger, hvem og hvad der præsenteres her. Men det er først og fremmest et sted, hvor en bred kreds af kreative mennesker fortæller om deres udviklingsprocesser og viser deres arbejde.

Nogle er kunstnere, andre håndværkere. Nogle er kendte og professionelle, andre er amatører, nybegyndere eller hobbyister. De har det til fælles, at de er kreative. Kreative i deres tænkning og fortolkning af verden, i deres evne til at se nye kombinationer, i deres tilgang til håndværket.

Mit håb er, at også mennesker, der ikke mener, de er kreative, kan finde inspiration til at skabe og lege og krydse ting på tværs i hverdagen. Fordi kreativitet er læring, og læring er liv, og liv kan vi ikke få for meget af.

Selvom man ikke har Balder Olriks æstetik og teknik, kan man jo sagtens gå på jagt med sit mobilkamera efter åndeløsheden i byens mennesketomme gader. Selve motivjagtens spænding er den samme, uanset om man er professionel eller amatør. Eller man kan klippe sine magasiner og aviser i stykker og sætte dem sammen en ny og overraskende måde sådan som Lise Rønnebæk gør det. Selv uden at have Lises øje er der forundring og glæde ved at lave kollager.

Kontakt mig her hvis du gerne vil dele dit arbejde, hvad enten det er et digt eller en novelle, dine oliemalerier eller skulpturer, film, musik, fotos. Du er velkommen både som professionel og amatør, uanset om du er garvet og erfaren eller ny og søgende.

Vi fravælger ting, der ikke bør ses eller høres af en 15-årig. Bare for at sætte grænsen et sted. Så vold og sex med måde, ikke?

Charlotte Mandrup

November 2016

Foto af Bjarne Stæhr