Skovens magiske væsener

Mariane Ladegaard kan se naturens hemmeligheder og dens magiske væsener. Det er ikke os alle forundt. Hun kan se de langbenede mænd, der kravler op ad skrænter og gargoylerne der rækker tunge til skovgængeren.  Hun ser de hvæsende, leende, snerrende ansigter i sten og tre.

Mariane fanger også fjordens mange stemninger og fuglenes farver. Her viser hun nogle af sine billeder.

Naturens magiske væsener

I de gamle skove på Trelde Næs gemmer urtidens og eventyrenes kreaturer sig. De er skjulte for det travle øje; men hvis man ser rigtigt godt efter, kan man få øje på dragen der er lige ved at åbne munden for at spy sin ildflamme og den nedtrådte, sørgmodige djævel med den store tunge. Der er træmændene fra Game of Thrones, desperate indespærrede is-ansigter og den næsvise, sure Pinocchio.

Fjordens stemninger

Vejle Fjord set fra det næsten yderste næs, er et temperamentsspørgsmål. Fjorden ændrer udseende, lyd og stemning fra det ene øjeblik til det næste. Det ved jeg, for jeg bor der. Men jeg kan ikke, som Mariane, fange fjorden.

Farverige fugle

Lige om lidt, om en måned eller to, går fuglene amok i sang og kald og advarsler: “Forsvind! Det er MIN græsplæne”  eller “Kom her, din smækre solsortetøs og lad mig kilde dig i fjerpelsen.” Indtil da, kan vi nyde et udsnit af Marianes fuglefangst.